• Посилання скопійовано

Затверджено порядок ведення переліку СГ, які встановлюють тахографи в автомобілях

Наказ Мінінфраструктури від 17.04.2013 р. №226

Затверджено порядок ведення переліку СГ, які встановлюють тахографи в автомобілях

Мінінфраструктури затвердило Порядок ведення переліку суб'єктів господарювання, що здійснюють установлення та технічне обслуговування контрольних пристроїв (тахографів) в автомобільних транспортних засобах. 

Перелік формується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики з питань безпеки на автомобільному транспорті загального користування, та у паперовому вигляді передається на затвердження Мінінфраструктури, яке передає зазначений Перелік компетентним органам договірних сторін Європейської угоди щодо роботи екіпажів транспортних засобів (ЄУТР).

Процедура внесення суб'єктів господарювання, що здійснюють установлення та технічне обслуговування контрольних пристроїв, до Переліку складається з таких етапів:

1) надходження (подання) заявки щодо внесення до Переліку суб'єктів господарювання, що здійснюють установлення та технічне обслуговування контрольних пристроїв в автомобільних транспортних засобах;

2) розгляд заявки та доданих до неї документів;

3) проведення перевірки достовірності поданої інформації про виробничу базу пункту сервісу тахографів вимогам ЄУТР та зазначеного Порядку;

4) внесення суб'єкта господарювання до Переліку або надання обґрунтованої відмови у внесенні суб'єкта господарювання до Переліку. 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»