• Посилання скопійовано

ДАІ пропонує заборонити відведення місць для паркування на тротуарах

Державтоінспекція пропонує заборонити відведення суб'єктам господарювання, крім операторів, місць для паркування на тротуарах і проїжджій частині автомобільних доріг

ДАІ пропонує заборонити відведення місць для паркування на тротуарах

Об этом речь идет в проекте постановления Кабинета министров "О внесении изменений в Правила парковки транспортных средств", текст которого опубликован на официальном сайте ГАИ.

Предлагается дополнить Правила парковки транспортных средств новым пунктом, согласно которому запрещается отвод субъектам хозяйствования, кроме операторов, мест для парковки на тротуарах и проезжей части автомобильных дорог. Операторам запрещается передавать площадки для парковки в пользование другим субъектам хозяйствования.

В тоже время, предлагается исключить пункт 20 Правил: "Не оборудуются парковочными автоматами и автоматическими въездными и выездными терминалами специально оборудованные площадки для платной парковки в случае их назначения исключительно для пользователей, которые оплачивают стоимость услуг по содержанию площадок для платной парковки в безналичной форме по договору о парковке в течение определенного срока, но не менее одного месяца". 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»