• Посилання скопійовано

Ухвалено Закон про захист персональних даних з урахуванням пропозицій Президента

Проект Закону від 17.04.2013 р. №2836

Ухвалено Закон про захист персональних даних з урахуванням пропозицій Президента

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи захисту персональних даних" з урахуванням пропозицій Президента України. 

Закон прийнято Верховною Радою 14 травня 2013 року. Він вносить зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, законів "Про захист персональних даних", "Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних" та визначає Уповноваженого Верховної Ради з прав людини уповноваженим органом у сфері захисту персональних даних.

Народні депутати, зокрема, врахували пропозиції Президента України: виключити з розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" підпункт 3 пункту 3 та доповнити його приписом щодо передачі Уповноваженому Верховної Ради з прав людини Державного реєстру баз персональних даних та заяв про реєстрацію баз персональних даних, поданих у встановленому порядку до набрання чинності цим законом.

Джерело: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»