• Посилання скопійовано

Влада вирішила послухатися МВФ і не знижувати податки

Міністерство фінансів розробляє проект державного бюджету на 2014 року і розглядає можливість відстрочки зниження ставок податку на додану вартість (ПДВ) і податку на прибуток підприємств

Влада вирішила послухатися МВФ і не знижувати податки

Об этом сообщил министр финансов Юрий Колобов.

По его словам, проект госбюджета после согласования макроэкономических показателей Международным валютным фондом (МВФ) может быть представлен уже в течение ближайших двух недель – до 20 ноября.

“Мы поддерживаем эту норму (отсрочку снижения ставок НДС и налога на прибыль), потому что, если чисто математически, то это уменьшение налоговых платежей примерно на 25 миллиардов”, – сообщил министр, не уточнив, в какой валюте показатель.

Вместе с тем, он опроверг информацию о том, что в переходных положениях проекта госбюджета-2014 Минфин уже заложил возможность отсрочки указанных выше ставок налогов.

Напомним, МВФ рекомендовал Украине отложить снижение ставок НДС и налога на прибыль предприятий.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»