• Посилання скопійовано

Прем'єр-міністр пропонує планувати держбюджет одразу на три роки

Під час складання бюджетів потрібно керуватися плануванням не на один рік, а на середньострокову перспективу, що дасть можливість планувати зміни та проекти на довший період

Прем'єр-міністр пропонує планувати держбюджет одразу на три роки

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі із регіональними ЗМІ у понеділок.

"Нам треба переходити від планування на один рік на горизонт середньостроковий, не менше трьох років. Це є теж важливим з точки зору планування, у тому числі на місцях, - заявив Володимир Гройсман. - Треба планувати на більший горизонт, ніж на один рік, це очевидно".

Прем’єр-міністр зауважив, що Уряд цього року здійснив прогноз на наступні декілька років з точки зору економічного зростання та інших показників.

Володимир Гройсман також зазначив, що зміни, проведені у рамках фінансової децентралізації, дають можливість на місцях приймати місцеві бюджети раніше, ніж ухвалено Державний бюджет країни. "Це теж крок вперед щодо підвищення повноважень місцевих органів влади", - зазначив він.

Новини на тему:

Оприлюднено текст проекту держбюджету-2017: основні цифри;

Основні макроекономічні показники проекту бюджету на 2017 рік;

5 недоліків бюджету-2017.  

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»