• Посилання скопійовано

Цього тижня Верховна Рада розгляне фінансові й податкові питання

Голова Верховної Ради Андрій Парубій окреслив коло питань, які будуть розглянуті нинішнього пленарного тижня

Цього тижня Верховна Рада розгляне фінансові й податкові питання

У вівторок, 15 листопада, першим до розгляду планується питання правоохоронної діяльності.

"Минулого тижня ми не встигли пройти усі законопроекти з цих блоків, - нагадав Голова Парламенту. - Водночас, більшість з цих питань підготовлені, і у вівторок будуть винесені на розгляд парламенту".

 

У середу, 16 листопада, будуть винесені на розгляд питання ратифікації.

"Поміж них є багато дуже важливих питань, зокрема, стосовно енергетики і стосовно нашого звернення до ЄС щодо прискорення надання Україні безвізового режиму", - заначив А. Парубій.

"Переконаний, що і представники влади, і експертного середовища, і громадськості повинні сконцентрувати усі зусилля, аби Україна могла отримати безвізовий режим найближчим часом", - підкреслив він і додав, що "Верховна Рада повинна також сказати з цього приводу своє слово".

 

На четвер, 17 листопада, заплановано розгляд питань бюджету та змін до Податкового кодексу

За словами Керівника Парламенту, на четвер заплановано розгляд питань інфраструктури, які готували і міністерства в тому числі, розгляд питань бюджету, зокрема про внесення змін до Податкового кодексу. "Без цього не можна буде вийти на наступні рішення",- підсумував він.

На наступний пленарний тиждень запропоновано питання аграрної політики, захист прав внутрішньо переміщених осіб та розгляд бюджету.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»