• Посилання скопійовано

Кабмін підтримав закон про виробництво та маркування органічних продуктів

Кабмін підтримав Закон «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»

Кабмін підтримав закон про виробництво та маркування органічних продуктів

«Ми зробили наступний крок в рамках реалізації стратегії Мінагрополітики «3+5» та плану дій Уряду, після підтримки Закону про демонополізацію спиртової галузі», - зазначив з цього приводу Тарас Кутовий, очільник аграрного відомства.

За словами Міністра аграрної політики, в Україні є унікальний потенціал для створення органічної продукції, який використовується на сьогоднішній день лише на 10%.

«Цей Закон створює додаткові можливості для розвитку галузі. Крім того, він також створить додаткові механізми безпеки для українських громадян. Загалом, Закон сприятиме підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції і розширенню зовнішніх ринків її збуту», - говорить Кутовий.

Також, на переконання Міністра, Закон гарантуватиме споживачам впевненість у продуктах, маркованих, як органічні, що позитивно впливатиме на захист операторів органічного ринку від недобросовісної конкуренції і забезпечить прозорі умови ведення господарської діяльності у сфері виробництва та обігу органічних продуктів.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»