• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Закону про телебачення і радіомовлення

Закон від 01.11.2016 р. №1715-VIII, яким вносяться зміни до Закону "Про телебачення і радіомовлення", набрав чинності сьогодні, 30 листопада

Внесено зміни до Закону про телебачення і радіомовлення

Згідно з Законом від 01.11.2016 р. №1715-VIII, не допускається використання телерадіоорганізацій для закликів до розв'язування агресивної війни або її пропаганди та/або розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті.

Крім цього, передбачено, що підставою для переоформлення ліцензії на мовлення також є зміна відомостей про прямого власника (співвласників) та/або кінцевого бенефіціарного власника (контролера) заявника.

Також Законом встановлюється перелік порушень, за які Національна рада може застосовувати штрафні санкції до телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, удосконалюється процедура їх застосування і визначається розмір штрафів.

Закон набрав чинності з 30 листопада 2016 року у зв'язку з його опублікуванням у газеті "Голос України" від 29.11.2016 р. №22

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»