• Посилання скопійовано

Президент підписав закон про скасування штрафів через кібератаку

Президент України підписав відповідний закон про скасування штрафів через кібератаку. Його буде опубліковано завтра, 25 липня 2017 р.

Президент підписав закон про скасування штрафів через кібератаку

За словами Н. Южаніної  Президент України підписав Закон України "Про внесення змін до підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України (щодо не застосування штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію податкових та акцизних накладних унаслідок несанкціонованого втручання у роботу комп'ютерних мереж платників податків)" від 13.07.2017 р. №2143-VIII.

Саме такий номер отримав колишній законопроект №6684 (який ми аналізували тут) і саме цей номер закону (це важливо!) згадувався у роз’ясненні від податківців (про яке ми повідомляли тут).  

***

Інформації щодо підписання Закону №2143 на офіційному сайті Президента України поки ще не має, але на на сайті ВРУ вже міститься довгоочікуване "Повернуто з підписом від Президента".  Н. Южаніна наголосила, що закон буде опубліковано завтра, 25 липня, у найближчому номері "Голосу України", і що він набирає чинності з дня наступного за днем його опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»