• Посилання скопійовано

Закон про скасування штрафів через кібератаку опубліковано!

Закон щодо незастосування штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію податкових та акцизних накладних унаслідок хакерської атаки опубліковано у "Голосі України"

Закон про скасування штрафів через кібератаку опубліковано!

Сьогодні, 25 липня, у "Голосі України" опубліковано Закон №2143 "Про внесення змін до підрозділу 10 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо незастосування штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію податкових та акцизних накладних внаслідок несанкціонованого втручання в роботу комп’ютерних мереж платників податків". 

Згідно з Законом платники податків звільняються від штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію:

Закон №2143 набере чинності з 26 липня 2017 року.

Саме з цієї дати до 31 липня включно у платників ПДВ є час зареєструвати податкові накладні та розрахунки коригування  в ЄРПН, а також акцизні накладні та розрахунки коригування до них в ЄРАН, складених у червні 2017 року, без штрафів. 

Докладно про зміни та про те, які можливості відкрилися для платників податків на підставі проекту №6684  - читайте в аналітиці від редакції>>>

Роз'яснення ДФСУ щодо незастосування штрафних санкцій та відображення червневих податкових накладних та розрахунків коригування у декларації з ПДВ у зв'язку із прийняттям Закону № 2143, читайте тут>>> 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Голос України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»