• Посилання скопійовано

Для аграріїв можуть запровадити новий механізм підтримки

У Верховній Раді зареєстровано законопроект №9220. Ним пропонується внести зміни до ст. 13 Закону щодо держпідтримки сільгосптоваровиробників

Для аграріїв можуть запровадити новий механізм підтримки

«Вісник. Офіційно про податки»

У Верховній Раді зареєстровано законопроект №9220, яким пропонується внести зміни до ст. 13 Закону «Про державну підтримку сільського господарства України щодо державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників».

Як йдеться у пояснювальній записці, на програми підтримки розвитку АПК у бюджеті на 2018 р. передбачено 6 311,0 млн грн Протеосвоєння коштів не відбувається в повному обсязі і залишаються великі залишки. Основною причиною цьому є недостатній захист аграріїв від сільськогосподарських ризиків.

Законопроектом №9220 пропонується передбачити новий механізм фінансової підтримки суб’єктів господарювання агропромислового комплексу. Зокрема, встановити, що фінансова підтримка суб’єктів господарювання агропромислового комплексу може надаватися шляхом гарантування повернення банківських кредитів та страхування від сільськогосподарських страхових ризиків, визначених Законом «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою» у порядку, встановленому Кабміном.

***

Читайте також:

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»