• Посилання скопійовано

Які законопроекти має прийняти ВРУ для наступного траншу МВФ?

Мінфін закликав Верховну Раду ухвалити пакет законопроектів, необхідних для продовження співпраці з МВФ

Які законопроекти має прийняти ВРУ для наступного траншу МВФ?

Про це повідомляється на офіційній сторінці міністерства в Facebook.

Вже цього тижня Верховна Рада матиме можливість ухвалити пакет законопроектів, які дозволять створити в Україні сучасну європейську митницю, ефективніше протидіяти відмиванню доходів та запобігати ухиленню від оподаткування, захистити інвесторів від зловживань на ринках капіталу, реформувати небанківський фінансовий сектор та забезпечити автоматичний доступ Національного агентства з питань запобігання корупції до реєстрів, необхідних для ефективної реалізації його повноважень.

Ухвалення цих законопроектів стане суттєвим кроком України на шляху євроінтеграції, відкриє доступ до подальшої макрофінансової допомоги Європейського Союзу, дозволить продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом, уможливить фінансове партнерство з Державою Катар, слугуватиме потужним сигналом для інших потенційних інвесторів та, як наслідок, сприятиме збереженню макроекономічної стабільності в Україні.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»