• Посилання скопійовано

Уряд скасував порядок компенсації середнього заробітку мобілізованих

Таке рішення було прийнято КМУ на черговому засіданні 10 квітня

Уряд скасував порядок компенсації середнього заробітку мобілізованих

Постановою КМУ від 10.04.2019 р. №307 визнано таким, що втратив чинність, Порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям, фермерським господарствам, сільськогосподарським виробничим кооперативам та фізичним особам – підприємцям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу в особливий період.

Рішення прийняте на виконання Закону України від 24.12.2015 р. №911-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»,  згідно з яким роботодавцям не передбачається компенсація за рахунок коштів Державного бюджету України витрат на виплату середнього заробітку працівникам, призваним і прийнятим на військову службу в особливий період, яка виплачувалась протягом 2014 – 2015 років.

Нагадаємо, що зазначена компенсація виплачується за рахунок коштів, передбачених у Законі України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» за програмою 2501350 «Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період». 

Постанова № 307 набрала чинності з 17 квітня, оскільки її було опубліковано в Урядовому кур'єрі від 17.04.2019 р. №74.

***

Читайте також:

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»