• Посилання скопійовано

Закон про ринок землі – вже на підписі у Президента!

13 квітня Рада розблокувала підписання законопроекту №2178-10 щодо введення з 1 липня 2021 року ринку землі. Цього ж дня голова ВРУ відправив його на підпис Президентові

Закон про ринок землі – вже на підписі у Президента!

Нагадаємо, що 30 березня депутати прийняли у ІІ читанні законопроект №2178-10 щодо введення з 1 липня 2021 року ринку землі. Про це ми писали тут

Проте уже наступного дня, 31 березня, його підписання було заблоковане. На сайті ВРУ було зареєстровано більше десятка проектів постанов ВРУ про скасування рішення про прийняття в цілому як закону проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення. 

І ось на позачерговому засіданні ВРУ 13 квітня нардепи розблокували підписання цього закону, відхиливши 13 проектів постанов про його скасування.

Цього ж дня закон підписав глава Парламенту Дмитро Разумков і його було відправлено на підпис Президенту. Про це свідчить інформація з карточки законопроекту на сайті ВРУ.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»