• Посилання скопійовано

В ПКУ з'являться зміни для підтримки галузі відео- та кіно- виробництва

21 липня ВРУ прийнято Закон щодо підтримки та підвищення міжнародної конкурентоспроможності галузі відео- та кіно- виробництва

В ПКУ з'являться зміни для підтримки галузі відео- та кіно- виробництва

Верховною Радою України прийнято Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки та підвищення міжнародної конкурентоспроможності галузі відео- та кіно- виробництва» (Проект Закону зареєстровано за №3060).

Законом в частині податку на додану вартість встановлено не оподатковувати (не включати в об’єкт оподаткування) податком на додану вартість операції з надання в Україні нерезидентам послуг з виробництва та компонування відео-фільмів, кіно-фільмів, анімаційних (мультиплікаційних) фільмів, телевізійних програм, рекламних роликів, фото-рекламних матеріалів, комп’ютерної графіки.

Законом для цього внесено доповнення до п. 186.3 ПКУ щодо визначення місцем поставки зазначених послуг – місця, в якому отримувач послуг зареєстрований як суб’єкт господарювання, або, у разі відсутності такого місця, – місце постійного чи переважного його проживання.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»