• Посилання скопійовано

Затверджено Ліцензійні умови провадження госпдіяльності із збирання, заготівлі окремих видів відходів як вторсировини

Наказ Мінприроди від 04.11.2011 р. №431 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із збирання, заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини (згідно з переліками, що визначаються Кабінетом Міністрів України)», набере чинності з дня опублікування

Мінприроди затвердило Ліцензійні умови провадження господарської діяльності із збирання, заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини (згідно з переліками, що визначаються Кабінетом Міністрів України).

Ліцензіати, які здійснюють госпдіяльність на підставі ліцензій на провадження госпдіяльності зі збирання та заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини, повинні привести свою діяльність у відповідність до вимог цих Ліцензійних умов.

Ці Ліцензійні умови встановлюють організаційні, кваліфікаційні, технологічні та інші вимоги для провадження госпдіяльності зі збирання та заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини, перелік яких визначено Постановою КМУ від 28.02.2001 р. №183 «Про затвердження переліку окремих видів відходів як вторинної сировини, збирання та заготівля яких підлягають ліцензуванню».

Ліцензійні умови поширюються на всіх госпсуб’єктів незалежно від їхньої організаційно-правової форми та форми власності, що здійснюють збирання та заготівлю окремих видів відходів як вторинної сировини.

Ліцензуванню не підлягає діяльність фізосіб, пов’язана зі збиранням та реалізацією окремих видів відходів як вторинної сировини спеціалізованим підприємствам, а також діяльність юросіб, пов’язана з накопиченням та реалізацією окремих видів відходів як вторинної сировини, які утворюються внаслідок їхньої власної діяльності.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»