• Посилання скопійовано

Як зареєструвати магазин безмитної торгівлі

Наказ Мінфіну від 08.06.2012 р. №692 «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв, надання, зупинення дії, анулювання дозволів на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі та форми Заяви на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі»

Министерство финансов своим приказом утвердило порядок, который регламентирует представление и рассмотрение заявления на открытие и эксплуатацию магазина беспошлинной торговли (МБТ), а также предоставление, приостановление действия и аннулирование разрешения на открытие и эксплуатацию МБТ.
В соответствии с приказом, заявление для получения разрешения подается таможенному органу, в зоне действия которого планируется открывать МБТ. Если магазин будет расположен в пункте пропуска через государственную границу, тогда такое же заявление подается соответствующему органу охраны государственной границы.
К заявлению, кроме основных документов, должны быть приложены также план магазина, копия документа о праве собственности на помещение МБТ (если есть), либо письменное согласие собственника на предоставления права пользования помещением под МБТ.
Заявление должно быть рассмотрено в течение пяти дней со дня его регистрации.

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»