• Посилання скопійовано

Дозвіл з пожежної на відкриття бізнесу не потрібен

Підприємцям тепер не потрібен дозвіл пожежників для відкриття бізнесу. Достатньо просто подати декларацію про те, що правил пожежної безпеки на підприємстві дотримуються

Дозвіл з пожежної на відкриття бізнесу не потрібен

Таку процедуру ухвалили новим кодексом про цивільний захист населення, повідомили у Міністерстві надзвичайних ситуацій. 

А ось продавцям на ринках і у кіосках декларації подавати не потрібно. Головне - обладнати свої торгові місця усім необхідним для безпеки. Закрити магазин через порушення за новим законом інспектори права не мають. Хіба що через суд, та за наявності порушень, що створюють загрозу життю або здоров'ю людей. Нагадаємо, кодекс про цивільний захист населення вступить у дію із першого липня 2013 - го року.

Василь Квашук, заступник міністра надзвичайних ситуацій : " Необхідно подати декларацію, в декларації підприємство повідомляє, що виконало проектні умови на підприємстві у планах безпеки. Не надають декларацію ті, хто працює на базарах, кіосках, торгових місцях, які установлені відповідно до затвердженої схеми". 

Кристина Гавриш

 

На підставі: Телеканал UBR

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»