• Посилання скопійовано

З 19 січня Мін‘юст розпочинає заміну ліцензій арбітражних керуючих

Починаючи з 19 січня 2013 року протягом шести місяців Міністерство юстиції України буде здійснювати безоплатну заміну ліцензій на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

З 19 січня Мін‘юст розпочинає заміну ліцензій арбітражних керуючих

Про це повідомляє Департамент нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції.

Заміна здійснюватиметься у зв‘язку з набранням чинності 19 січня нової редакції Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (від 22.12.2011 № 4212-VI).

Ліцензії обмінюватимуться на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)), яке, відповідно до Закону, надає право на здійснення відповідної діяльності.

Заміні підлягатимуть чинні на день набрання чинності Законом ліцензії. Заміна здійснюватиметься безоплатно, за заявами арбітражних керуючих.

При цьому, як наголошують в Департаменті нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Мін‘юсту, протягом вказаного шестимісячного терміну продовжуватимуть діяти ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Після закінчення цього строку ліцензії втратять свою чинність.

Інформація стосовно порядку заміни, форми та бланки заяв, перелік необхідних документів буде розміщено на сайті Міністерства юстиції України в рубриці «Довідкова інформація для громадян та юридичних осіб».

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»