• Посилання скопійовано

Тепер для митного оформлення радіоактивних матеріалів потрібен дозвіл

Пропуск через митний кордон України та митне оформлення радіоактивних матеріалів здійснюються митними органами на підставі відповідного дозволу

Тепер для митного оформлення радіоактивних матеріалів потрібен дозвіл

16 серпня набрав чинності Закон "Про внесення зміни до статті 59 Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку".

Відповідно до Закону пропуск через митний кордон України та митне оформлення радіоактивних матеріалів здійснюються митними органами України на підставі отриманого з використанням інформаційних технологій дозволу на перевезення радіоактивних матеріалів.

Дозвіл видається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері безпеки використання ядерної енергії.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»