• Посилання скопійовано

Строк отримання дозволу на спецвикористання водних біоресурсів скорочено до 5 робочих днів

Скасовано обмеження щодо видачі дозволів лише протягом 30 днів з моменту затвердження відповідного наказу при розподілі лімітів 1 раз на рік

Строк отримання дозволу на спецвикористання водних біоресурсів скорочено до 5 робочих днів

Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови від 30.10.2013 року № 801 «Про затвердження Порядку видачі дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката та анулювання зазначеного дозволу», які були ініційовані Міністром аграрної політики та продовольства Тарасом Кутовим на засіданні Кабінету Міністрів 18 січня.

Ці зміни скасовують обмеження щодо видачі дозволів лише протягом 30 днів з моменту затвердження відповідного наказу при розподілі лімітів 1 раз на рік. У 2017 році користувачі зможуть протягом усього року подавати документи на отримання дозволу та в термін у 5 робочих днів отримати відповідь.

Зазначені зміни необхідні для приведення постанови у відповідність до статті 24 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів».

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»