• Посилання скопійовано

Запропоновано впорядкувати порядок видачі ліцензій на право оптової торгівлі спиртом, алкоголем та тютюном

Оприлюднено проект постанови КМУ, якою передбачено скасування Положення про порядок видачі ліцензій на право оптової торгівлі спиртом етиловим і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами, як такого, шо не відповідає законодавству

Запропоновано впорядкувати порядок видачі ліцензій на право оптової торгівлі спиртом, алкоголем та тютюном

З метою приведення у відповідність до норм Закону №481/95-ВР  та Закону „Про адміністративні послуги” нормативно-правових актів Уряду розроблено проект постанови КМУ „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України” (завантажити). Проект оприлюднений 25 травня 2017 р. на веб-порталі ДФСУ.

Проектом постанови, зокрема, пропонується визнати такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 31.03.1999 р. № 500 «Про впорядкування видачі суб’єктам підприємницької діяльності ліцензій на право оптової торгівлі спиртом етиловим і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами». На думку Уряду, ця постанова не відповідає нормам Закону №481/95-ВР, що своэю чергою обтяжує отримання суб’єктами господарювання адміністративних послуг з отримання ліцензій на оптову торгівлю спиртом, алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Весь перелік постанов Кабінету Міністрів України, що втратять чинність, можна переглянути тут>>

Зауваження та пропозиції щодо змісту проекту Постанови можна надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail:  kontrol481@sfs.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»