• Посилання скопійовано

Переглянуто правила надання дозволів на використання природних ресурсів

Передбачено, що використання водних біоресурсів здійснюється на підставі дозволу на спеціальне використання та в межах установлених лімітів використання природних ресурсів загальнодержавного значення

Переглянуто правила надання дозволів на використання природних ресурсів

Кабмін постановою від 25.10.2017 р. №819 вніс зміни до Положення про порядок видачі дозволів на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду та Положення про порядок установлення лімітів використання природних ресурсів загальнодержавного значення. 

Зокрема, передбачено, що використання водних біоресурсів здіюснюється на підставі дозволу на спеціальне використання та в межах установлених лімітів використання природних ресурсів загальнодержавного значення.

При цьому вказано, що дозволи на використання природних ресурсів континентального шельфу й виключної (морської) економічної зони (крім корисних копалин), немисливських видів тварин, природних ресурсів у межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення (крім мисливських тварин), видів тварин і рослин, занесених до Червоної книги України, природних рослинних угруповань, занесених до Зеленої книги України, видають обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, орган виконавчої влади Автономної Республіки Крим з питань охорони навколишнього природного середовища, а не органи Мінприроди. Аналогічні зміни пербачено й для процедури погодження лімітів використання немисливських видів тварин.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»