• Посилання скопійовано

Уряд оновив порядок надання спецдозволів на користування надрами

Уряд вніс зміни до Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами

Уряд оновив порядок надання спецдозволів на користування надрами

Кабінет Міністрів України постановою від 26.06.2019 р. №698 вніс зміни до Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 р. №615, які спрощують процедуру оформлення дозвільних документів у сфері надрокористування при проведенні реорганізації державних унітарних підприємств.

Урядовим рішенням передбачено доповнення підстав внесення змін до спеціальних дозволів на користування надрами у разі реорганізації державного унітарного підприємства шляхом приєднання до іншого державного унітарного підприємства.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»