• Посилання скопійовано

Реєстр виданих акцизних марок буде розміщуватися на сайті ДПС

11 грудня Урядом були внесені зміни до положення, які пропонують громадськості дієвий інструмент контролю легальності виданих марок

Реєстр виданих акцизних марок буде розміщуватися на сайті ДПС

11 грудня Урядом були внесені зміни до положення, які пропонують громадськості дієвий інструмент контролю легальності виданих марок, - повідомляє ДПС на своїй сторінці в Facebook.

Відтепер, реєстр виданих виробникам та імпортерам алкогольних напоїв та тютюнових виробів марок акцизного податку, буде у відкритому режимі розміщуватись на веб-порталі ДПС.

У реєстрі буде зазначено реквізити акцизної марки, а також назва виробника або імпортера, якому було видано марку та дата виробництва марки.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»