• Посилання скопійовано

Змінено правила оформлення дозволів на викиди забруднюючих речовин

Відтепер для оформлення дозволу підприємцям не потрібно реєструвати звіт щодо інвентаризації викидів забруднюючих речовин

Змінено правила оформлення дозволів на викиди забруднюючих речовин

Спільними зусилями органів влади та профспілки фахівців довкілля ПАЕУ ліквідовано регуляторний бар’єр для бізнесу! Повідомляє Держрегуляторна служба.

Мова йде про оформлення дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Відтепер для оформлення дозволу підприємцям не потрібно реєструвати звіт по інвентаризації викидів забруднюючих речовин.

Як результат спрощена процедура та зекономлений час для підприємців.

Нагадаємо про рішення ДРС в грудні щодо необхідності усунення Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України порушень принципів державної регуляторної політики згідно із вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

Та розроблені Службою в квітні  проекти законів щодо якісного та ефективного регулювання процесів ліцензування та видачі документів дозвільного характеру в умовах воєнного стану

Наразі Міндовкілля внесло відповідні зміни до Інструкції про зміст та порядок складання звіту (наказ від 19.05.2022 № 202, зареєстрований у Міністерстві юстиції України від 06.06.2022 за №605/37941).

***

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»