• Посилання скопійовано

Субота 29 грудня – робоча, але на Новорічні свята відпочиваємо три дні

Розпорядження КМУ від 26.09.2012 р. №715-р «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 р. №1210»

Усім керівникам підприємств, установ та організацій, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями Кабмін рекомендує перенести робочий день з понеділка 31 грудня - на суботу 29 грудня. 

Отже на Новорічні свята відпочиваємо три дні підряд – з 30 грудня 2012 року по 1 січня 2013 року включно.

Відповідні зміни було внесено до Розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2012 році». Нагадуємо, що рекомендація Кабміну не стосується розпорядку роботи органів Пенсійного фонду України, УДП "Укрпошта", Держказначейства та банків.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»