• Посилання скопійовано

Інвестиційні проекти: в Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи зміни

Зміни обумовлено необхідністю приведення у відповідність Порядку до Закону України «Про інвестиційну діяльність», який зазнав значних змін

Частиною другою статті 12¹ Закону України  «Про інвестиційну діяльність» установлено, що державна підтримка для розроблення або реалізації проектних (інвестиційних) пропозицій або інвестиційних проектів надається виключно після державної реєстрації проектних (інвестиційних) пропозицій або інвестиційних проектів та оцінки їх економічної ефективності, яка проводиться центральним органом виконавчої влади з питань економічної політики протягом одного місяця в порядку та згідно з критеріями, встановленими Кабінетом Міністрів України.

З метою реалізації цих положень постановою Кабміну пропонується доповнити пункт 5 Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2012 року № 560,  нормою щодо необхідності  перед затвердженням проекту будівництва  проведення оцінки економічної ефективності інвестиційного проекту, складовою якого є проект будівництва (у випадках, визначених зазначеним Законом).

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»