• Посилання скопійовано

Порядок реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу АТ змінено

Рішення НКЦПФР від 14.05.2013 р. №823

Порядок реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу АТ змінено

НКЦПФР затвердила зміни до Порядку реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства. 

Змінами передбачено, що для реєстрації випуску та проспекту емісії акцій при приватному розміщенні додаткових акцій акціонерному товариству не потрібно подавати до реєструвального органу засвідчені підписом керівника та печаткою АТ

1) копію опублікованого в офіційному друкованому виданні повідомлення акціонерів про можливість реалізації їх переважного права на придбання акцій додаткової емісії; 

2) довідку про персональне повідомлення всіх акціонерів про можливість реалізації їх переважного права на придбання акцій додаткової емісії, що містить дані про дату і час (або дати початку та закінчення) і спосіб повідомлення акціонерів. 

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»