• Посилання скопійовано

Затверджено Порядок скасування реєстрації випусків акцій

Рішення НКЦПФР від 23.04.2013 р. №737

Затверджено Порядок скасування реєстрації випусків акцій

НКЦПФР затвердила Порядок скасування реєстрації випусків акцій. Порядком встановлюється механізм вчинення дій з метою скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва (тимчасового свідоцтва) про реєстрацію випуску акцій у разі:

1) припинення акціонерного товариства шляхом ліквідації або перетворення (зокрема порядок зупинення обігу акцій; порядок відновлення обігу акцій; порядок скасування реєстрації випусків акцій);

2) нерозміщення, відмови від розміщення або незатвердження результатів розміщення акцій.

Зокрема, передбачено, що зупинення обігу акцій, відновлення обігу акцій, скасування реєстрації випусків акцій здійснюються відповідно до затвердженого Порядку центральним апаратом або територіальними органами НКЦПФР. 

У разі зупинення обігу акцій оформлюються відповідні розпорядження.

Розпорядження видається протягом 15 робочих днів з дати надходження до реєструвального органу відповідних документів.

На підставі розпорядження про зупинення обігу акцій реєструвальним органом вносяться відповідні зміни до Державного реєстру випусків цінних паперів.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»