• Посилання скопійовано

Анулювання викуплених акціонерним товариством акцій: встановлено порядок

Затверджено порядок анулювання викуплених акціонерним товариством акцій без зміни розміру статутного капіталу

Анулювання викуплених акціонерним товариством акцій: встановлено порядок

НКЦПФР затвердила Порядок анулювання викуплених акціонерним товариством акцій без зміни розміру статутного капіталу.

Затверждений Порядок установлює:

1) механізм анулювання викуплених акціонерним товариством акцій та підвищення номінальної вартості решти акцій без зміни розміру статутного капіталу;

2) строки та порядок реєстрації НКЦПФР випуску акцій нової номінальної вартості у зв'язку з прийняттям акціонерним товариством рішення про анулювання викуплених акціонерним товариством акцій без зміни розміру статутного капіталу;

3) перелік документів, які подаються до НКЦПФР для реєстрації випуску акцій нової номінальної вартості у зв'язку з прийняттям акціонерним товариством рішення про анулювання викуплених акціонерним товариством акцій без зміни розміру статутного капіталу, та вимоги до оформлення таких документів. 

Дія Порядку поширюється на акціонерні товариства, загальні збори яких прийняли рішення про внесення змін до статуту товариства в частині зміни номінальної вартості та кількості розміщених акцій внаслідок анулювання викуплених акцій та підвищення номінальної вартості решти акцій без зміни розміру статутного капіталу (Рішення НКЦПФР від 06.08.2013 р. №1415).

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»