• Посилання скопійовано

Нове Положення про склад і структуру активів інституту спільного інвестування

НКЦПФР затвердила Положення про склад та структуру активів інституту спільного інвестування

Нове Положення про склад і структуру активів інституту спільного інвестування

НКЦПФР наказом від 10.09.2013 р. №175 затвердила Положення про склад та структуру активів інституту спільного інвестування.

Вимоги щодо структури активів ІСІ, встановлені Законом "Про інститути спільного інвестування" та цим Положенням, застосовуються до:

- пайового інвестиційного фонду через шість місяців з дня реєстрації проспекту емісії інвестиційних сертифікатів такого фонду НКЦПФР.

- корпоративного інвестиційного фонду через шість місяців з дня реєстрації регламенту такого фонду НКЦПФР.

Структура активів диверсифікованого ІСІ має відповідати одночасно таким вимогам:

1) сумарна вартість цінних паперів одного емітента в активах ІСІ не перевищує 10 відсотків загального обсягу цінних паперів відповідного випуску цінних паперів такого емітента;

2) сумарна вартість цінних паперів, які становлять активи ІСІ в обсязі, що перевищує 5 відсотків загального обсягу випуску цінних паперів, на момент їх придбання не перевищує 40 відсотків вартості чистих активів.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»