• Посилання скопійовано

Мінекономрозвитку відкриває «гарячу лінію» з питань євроінтеграції

З 9 січня 2014 року громадяни можуть отримати вичерпну інформацію стосовно євроінтеграційних кроків України безпосередньо з першоджерел

Мінекономрозвитку відкриває «гарячу лінію» з питань євроінтеграції

У Мінекономрозвитку почала працювати «гаряча телефонна лінія». Про це розповів директор департаменту європейської інтеграції Мінекономрозвитку В’ячеслав Цимбал.

Мінекономрозвитку протягом 2013 року проводило значну роз’яснювальну роботу: регіональні семінари, конференції, круглі столи та інші заходи, де представники громадськості, промислових, бізнесових та наукових кіл обговорювали положення про зону вільної торгівлі з ЄС та можливі наслідки її впровадження.

«Ми продовжуємо діяльність у цьому напрямку, бо це – дуже важливий сегмент роботи. Запровадження «гарячої лінії» - це розширення і поглиблення інформаційної кампанії з приводу співробітництва України з ЄС у економічній сфері, досягнутих на цьому напрямі результатів та необхідних кроків для створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом», - зазначив В’ячеслав Цимбал.

Телефонна лінія розширить можливості кожного громадянина отримати компетентну відповідь стосовно змісту і перспектив Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, зокрема, яким чином вона впливатиме на умови ведення бізнесу у кожній конкретній галузі.

Телефон «гарячої лінії», куди можна звернутися щочетверга з 14:00-17:00 з питанням щодо євроінтеграції – (044) 596-67-05 (починаючи з 9 січня 2014 року).

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»