• Посилання скопійовано

Мінфін випускатиме «Військові облігації»

Затверджено постанову про випуск казначейських зобов'язань "Військові"

Мінфін випускатиме «Військові облігації»

КМУ постановив Мінфіну здійснити випуск казначейських зобов'язань "Військові" на пред'явника в документарній формі загальним обсягом 100 млн. гривень із строком обігу 24 місяці у кількості 100000 штук номінальною вартістю 1000 гривень однією серією В.

Казначейські зобов'язання "Військові" розміщуються на добровільних засадах серед фізичних осіб. На вторинному ринку казначейські зобов'язання перебувають в обігу вільно.

Для підтримки ліквідності казначейських зобов'язань АТ "Ощадбанк" може викуповувати у фізичних осіб належні їм казначейські зобов'язання на договірних засадах за ціною не нижче номінальної вартості.

Викуплені АТ "Ощадбанк" казначейські зобов'язання можуть бути продані на вторинному ринку іншим особам.

Продаж, виплата доходу та погашення казначейських зобов'язань здійснюються у національній валюті та за вибором фізичної особи у готівковій або безготівковій формі. У разі погашення казначейських зобов'язань та виплати доходу за ними у безготівковій формі кошти перераховуються на рахунок, зазначений пред'явником сертифіката.

Плата за проведення операцій з продажу, виплати доходу та погашення казначейських зобов'язань з фізичних осіб не справляється.

Під час погашення казначейських зобов'язань на лицьовому боці сертифіката у правому верхньому куті ставиться штамп або робиться напис кульковою ручкою "Погашено", що засвідчується підписом працівника, який провів операцію, та зазначається дата погашення.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»