• Посилання скопійовано

Податківці нагадали окремі нюанси щодо контрольованих операцій

Звіт про здійснювані контрольовані операції за період з 1 вересня по 31 грудня 2013 року слід буде подати до 1 травня 2014 року

Податківці нагадали окремі нюанси щодо контрольованих операцій

Міндоходів нагадує, що контрольованими операціями є операції, однією із сторін яких є нерезидент, зареєстрований у державі, в якій ставка податку на прибуток на 5 і більше відсотків нижче, ніж в Україні, або який сплачує податок на прибуток за ставкою на 5 і більше відсотків нижчою, ніж в Україні. 

Державні підприємства та інші суб'єкти господарської діяльності із часткою державної власності у статутному капіталі 20 і більше відсотків для цілей трансфертного ціноутворення можуть вважатись пов'язаними особами.

Для цілей податкового контролю за трансфертним ціноутворенням звітним періодом є календарний рік.

Отож, звіт про здійснювані контрольовані операції за період з 1 вересня по 31 грудня 2013 року слід буде подати до 1 травня 2014 року (Лист від 17.09.2013 р. №6924/10/06.2-20).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»