• Посилання скопійовано

Відкориговано порядок надання інформації з реєстру нерухомості

Скасовано можливість пошуку в реєстрі прав на нерухомість по ідентифікаційним даним власника

Відкориговано порядок надання інформації з реєстру нерухомості

Кабмін постановою від 21.01.2015 р. №31 вніс зміни до своєї постанови від 24.12.2014 р. №722 "Деякі питання надання інформації про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження".

Зокрема, із Порядку надання фізичним та юридичним особам інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно виключено положення, яким передбачалося, що витяг з Реєстру за заявою власника (співвласника) квартири, житлового чи нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку, у разі створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, об'єднання співвласників багатоквартирного будинку видається залежно від змісту запитуваної інформації.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»