• Посилання скопійовано

ДФС скоротить штат на 30%

Відповідно до рішення КМУ кількість працівників служби має бути скорочена на 30%, або на 17648 штатних одиниць

ДФС скоротить штат на 30%

Сьогодні у рамках процесу докорінного реформування Державної фіскальної служби України триває кадрове оновлення служби, зокрема, значно скорочено її чисельність. Так, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України кількість працівників служби має бути скорочена на 30%, або на 17648 штатних одиниць, - повідомляє ДФСУ.

«Наразі укомплектування нових штатних розписів ДФС становить 39828 осіб. Зокрема,  по головним управлінням ДФС на посади призначено  28196 осіб, по митницях ДФС – 9642 осіб. У центральному апараті ДФС за новим штатним розписом працює 1510 посадовців», - зазначила в.о. директора Департаменту кадрової політики та роботи з персоналом ДФС Лариса Лозова.

За її словами, в ДФС у старих штатних розписах ще лишаються 3382 працівники, з яких 2852 особи  вже  попереджені про наступне звільнення. Загальна чисельність працюючих в ДФС (станом на 20.05.2016) становить 43 210 осіб.

Лариса Лозова наголосила, що триває процес приведення фактичної чисельності ДФС до чисельності, встановленої Постановою КМУ від 21.10.2015 р. № 840 щодо скорочення кількості працівників.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»