• Посилання скопійовано

Уряд вніс зміни до Порядку розгляду скарг у сфері державної реєстрації

Зокрема визначено, що скаржник може відкликати подану скаргу на будь-якому етапі її розгляду

Уряд вніс зміни до Порядку розгляду скарг у сфері державної реєстрації

Кабмін постановою від 01.06.2016 р. №345 вніс зміни до Порядку розгляду скарг,  затвердженого постановою КМУ від 25.12.2015 р. № 1128.

Документом удосконалено окремі положення процедури розгляду скарг та притягнення до дисциплінарної відповідальності посадової особи територіального органу Міністерства юстиції України.  

Зокрема, закріплюється право суб'єкта розгляду скарги на складення протоколу про адміністративне правопорушення в порядку, визначеному Мін'юстом, у разі коли комісія під час розгляду скарги виявляє адміністративне правопорушення у сфері державної реєстрації, відповідальність за вчинення якого передбачена статтями 166-11 та 166-23 КУпАП.  

Крім того, зміни передбачають, що скаржник може відкликати подану скаргу на будь-якому етапі її розгляду. У такому випадку скарга залишається без розгляду.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»