• Посилання скопійовано

Мінінфраструктури перегляне усі регуляторні акти для спрощення розвитку бізнесу

Міністерство інфраструктури України розпочало системну роботу з глобального перегляду всіх регуляторних актів на відповідність державній регуляторній політиці

Мінінфраструктури перегляне усі регуляторні акти для спрощення розвитку бізнесу

 Про це 19 серпня 2016 року на першому засіданні робочої групи з цього питання повідомив Заступник Міністра інфраструктури України Дмитро Роменський.

«Відповідно до доручення Першого віце-прем’єр-міністра України та за координації Міністра інфраструктури Володимира Омеляна відбувається системний перегляд всіх регуляторних актів на відповідність державній регуляторній політиці. Відповідно до цього доручення, утворена робоча група. Ми маємо системно, глобально здійснити перегляд всіх регуляторних актів і виявити ті акти, які затримують розвиток бізнесу, які потребують перегляду і спрощення процедури, удосконалення», - зазначив Дмитро Роменський.

Заступник міністра також повідомив, що допомогу Міністерству в цій роботі буде надавати офіс BRDO.

«Допомагати у цій роботі нам буде офіс BRDO - сприятиме в роботі та розробці методичних рекомендацій. Вони перейняли британську модель, спростили і адаптували до українських реалій. Робота має включати три основних етапи: очистку нормативно поля від сміття: вигаданих актів, прийнятих у невідповідності до законів (досвід BRDO показує, що таких документів до 25%), оцінку: аналіз необхідності і принципу дії кожного регулятивного документа та підвищення рівня залучення бізнесу до нормотворчого процесу», - зауважив Дмитро Роменський.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»