• Посилання скопійовано

Уряд затвердив порядок обслуговування коштів фондів соцстрахування

Фонд соцстраху матиме змогу відкрити рахунки в Казначействі та акумулювати страхові кошти для надання застрахованим особам страхових виплат і соціальних послуг

Уряд затвердив порядок обслуговування коштів фондів соцстрахування

Як відомо, Бюджетним кодексом України передбачено казначейське обслуговування коштів фондів соціального страхування в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Такий порядок, яким визначається процедура казначейського обслуговування коштів Фонду соціального страхування України та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, затверджено постановою Кабінету Міністрів України „Деякі питання обслуговування коштів фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування”, прийнятою на засіданні Уряду 23 серпня 2016 року.

Відповідно до цієї постанови Фонд соціального страхування України (який утворено шляхом реорганізації фондів соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та від нещасних випадків на виробництві, і на сьогодні зареєстровано як юридичну особу) матиме змогу відкрити рахунки в Казначействі та акумулювати страхові кошти для надання застрахованим особам страхових виплат і соціальних послуг.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»