• Посилання скопійовано

Уряд визначив перелік пріоритетних сфер діяльності

Зокрема, це реформування податкової системи, модернізація системи фінансування охорони здоров'я, нові підходи до сприйняття державної мови, земельна реформа тощо

Уряд визначив перелік пріоритетних сфер діяльності

Розпорядженням КМУ від 08.08.2016 р. №612-р затведжено пріоритетні сфери діяльності, які потребують затвердження політичної пропозиції. Зокрема, це:

  • реформування податкової системи;
  • модернізація системи фінансування охорони здоров'я,
  • реалізація урядової політики у сфері теплоенергетики,
  • реформа системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища,
  • реформування системи надрокористування.

Також затвердження політичної пропозиції потребують нові підходи до сприйняття державної мови, нова українська школа, земельна реформа.

Окрім цього, в документі йдеться і про відновлення мережі автомобільних доріг та формування якісно нової системи управління та фінансування дорожнього господарства, реформування залізничного транспорту, здійснення контролю за рухом вантажного транспорту на дорогах загального користування, приєднання України до Європейського авіаційного простору; удосконалення системи державного управління на морському і річковому транспорті та у сфері торговельного судноплавства.  

Окрім цього, документ охоплює кілька важливих напрямів реформування - системи іномовлення, дипломатичної служби, системи державної підтримки сільського господарства, системи державного внутрішнього фінансового контролю на 2016-2020 роки.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»