• Посилання скопійовано

Уряд продовжує удосконалювати роботу центрів надання адмінпослуг

Внесено зміни до Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг

Уряд продовжує удосконалювати роботу центрів надання адмінпослуг

Зміни до Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг внесені постановою Кабміну від 22.09.2016 р. №652.

Зокрема, передбачається можливість розподілу робочих місць адміністраторів за принципом прийому і видачі документів, уточнюються вимоги до облаштування місць очікування для відвідувачів, а також до обслуговування в центрах осіб з обмеженими фізичними можливостями.  

Передбачається також можливість консультування в центрах представниками суб'єктів надання адміністративних послуг та обумовлюються питання функціонування територіальних підрозділів центрів та віддалених місць для роботи адміністраторів центрів.

Читайте також: Як працюватимуть Центри надання адміністративних послуг

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»