• Посилання скопійовано

Перелік управлінь ПФУ Донецької та Луганської областей - в новій редакції

Оновлено перелік управлінь Пенсійного фонду в районах, містах, районах у містах, а також об'єднаних управлінь Донецької та Луганської областей, які здійснюють повноваження з обслуговування страхувальників на період проведення АТО

Перелік управлінь ПФУ Донецької та Луганської областей - в новій редакції

Правління ПФУ постановою від 16.08.2016 № 19-1 внесло зміни до постанови правління Пенсійного фонду від 12 травня 2015 року №9-1 "Про здійснення повноважень з обслуговування страхувальників". 

Зокрема, в новій редакції викладено Перелік управлінь Пенсійного фонду України в районах, містах, районах у містах, а також об'єднаних управлінь Донецької та Луганської областей, які здійснюють повноваження з обслуговування страхувальників на період проведення антитерористичної операції. 

У Переліку зазначено:

  • найменування управлінь ПФУ, що тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, та їх місцезнаходження;
  • найменування управлінь ПФУ, які здійснюють повноваження з обслуговування страхувальників, та їх місцезнаходження.

Переглянути оновлений перелік>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Пенсійний фонд України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»