• Посилання скопійовано

Ціноутворення: врегульовано повноваження Держпродспоживслужби

Уряд вніс зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України, які регулюють питання здійснення державного нагляду (контролю) у сфері ціноутворення

Ціноутворення: врегульовано повноваження Держпродспоживслужби

Зміни внесено постановою Кабміну від 02.11.2016 р. № 773.

Рішенням врегульовано повноваження Держпродспоживслужби при наданні висновків щодо розрахунків економічної обгрунтованності витрат при формуванні оптово-відпускних цін на соціально значущі продовольчі товари, а також при визначенні критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, пов'язаної з продажем (реалізацією) товарів, щодо яких встановлено державне регулювання цін.

Вищезазначені функції у зв'язку з ліквідацією Державної інспекції з контролю за цінами покладено на Держпродспоживслужбу. 

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2016 року на три місці скасовано держрегулювання цін на харчові продукти. Докладніше тут>>

Перелік товарів та послуг, на які скасовується держрегулювання цін, дивіться тут>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»