• Посилання скопійовано

Обрано керівний склад Громадської ради при ДФС

17 листопада Громадська рада при Державній фіскальній службі України визначила свого керівника

Обрано керівний склад Громадської ради при ДФС

За результатами рейтингового голосування головою цього консультативно-дорадчого органу став Дмитро Олексієнко (Громадська спілка «Ліга аудиторів України»), - повідомляє ДФСУ.

«Ми бачимо своїм стратегічним завданням полегшення умов ведення бізнесу в Україні. Цієї мети можна досягнути тільки через конструктивний діалог бізнесу та держави шляхом напрацювання рекомендацій перш за все в таких сферах, як податкова та митна. Чинна Громадська рада певною мірою є правонаступницею попереднього складу і ми націлені на повне практичне застосування наших рішень, напрацювань та рекомендацій. Багато членів Громадської ради при ДФС є також членами громадських рад при Міністерстві фінансів України, Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики. Впевнений, що завдяки злагодженим зусиллям громадськості та держави бізнес в Україні буде вести легше і комфортніше», – наголосив Дмитро Олексієнко.

Заступниками голови Громадської ради обрано Юлію Дроговоз (Всеукраїнська громадська організація «Український союз промисловців і підприємців») та Олега Платонова (Асоціація «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати»), а секретарем Громадської ради став Віктор Косарчук (Громадська організація «Народний рух України»).

Крім того, під час засідання було ухвалено рішення щодо створення двох комітетів – податкового і митного та обрано їх голів. Податковий комітет очолила Тетяна Шевцова (Всеукраїнська асоціація роботодавців), а митний комітет – Галина Вдовіна (Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський центр правової допомоги «Громадський захисник»). Правління вирішуватиме поточні та невідкладні питання, організовуватиме та координуватиме роботу Громадської ради між засіданнями.

Також у рамках діяльності Громадської ради продовжує існування  інститут експертів, який дозволяє залучати до її роботи представників бізнесу та громадськості, які бажають долучитися до удосконалення податкової та митної справи. 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»