• Посилання скопійовано

Змінено порядок списання госпсуб'єктами об'єктів державної власності

Відповідні зміни, розроблені Фондом держмайна, внесено до Порядку списання об'єктів державної власності

Змінено порядок списання госпсуб'єктами об'єктів державної власності

Кабмін постановою від 16.11.2016 р. № 824 вніс зміни до Порядку списання об’єктів державної власності, затвердженого постановою КМУ від 08.11.2007 р. № 1314.

Документом передбачається можливість списання нерухомого майна, об'єктів незавершеного будівництва (незавершених капітальних інвестицій в необоротні матеріальні активи) лише за погодженням з державними органами приватизації за місцезнаходженням суб'єктів господарювання.

Як зазначив Кабмін, ці зміни спрямовані на посилення державного контролю під час списання нерухомого майна, забезпечення інтересів держави як власника майна та збільшення потенційних об'єктів приватизації, що своєю чергою збільшить надходження коштів до Державного бюджету України від приватизації.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»