• Посилання скопійовано

Служба фінансових розслідувань з’явиться не пізніше 2017 року

Про це в інтерв’ю ЗМІ розповів міністр фінансів України Олександр Данилюк

Служба фінансових розслідувань з’явиться не пізніше 2017 року

Але для ліквідації старої структури – податкової міліції – і створення Служби фінансових розслідувань, яка має поєднати функції СБУ, податкової поліції і прокуратури з розслідування всіх економічних злочинів проти держави, потрібно прийняти спеціальний закон.

«Хотілося укомплектувати нову службу цього року, але, найвірогідніше, станеться це вже в 2017-му», – наголосив очільник фінансового блоку.

Зі слів Данилюка, питання кадрів є найважливішим при створенні нової служби. «Хтось із числа податкових міліціонерів, напевно, залишиться, але кістяк  складатиметься з абсолютно нових осіб, яких відберуть на прозорому конкурсі. І це буде не 1500 людей, які зараз працюють у декількох органах у сфері протидії фінансовим злочинам, а 2500. І найголовніше, що ця служба буде не силова, а передусім аналітична», – уточнив Олександр Данилюк.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»