• Посилання скопійовано

Мінрегіон адаптує сертифікацію будівельної продукції під європейські стандарти

У міністерстві зазначили, що після прийняття закону українські виробники зможуть конкурувати за кордоном, а виробники продукції, які хочуть зайти на український ринок, будуть розуміти, що не треба додаткових документів

Мінрегіон адаптує сертифікацію будівельної продукції під європейські стандарти

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства має намір адаптувати сертифікацію будівельної продукції під європейські стандарти, які регулюються регламентом ЄС №305. Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе кореспонденту УНІАН.

«Ми вже підготували законопроект по 305-му регламенту ЄС і подали на розгляд регуляторної служби. Обговоривши всі розбіжності, ми вчора знайшли спільну думку і зараз чекаємо підтвердження від регуляторної служби», - сказав заступник міністра.

Парцхаладзе зазначив, що після прийняття закону українські виробники зможуть конкурувати за кордоном, а виробники продукції, які хочуть зайти на український ринок, будуть розуміти, що не треба додаткових документів.

«Цим законопроектом ми робимо правила єдиними для українського і європейського ринку. Тому, що зараз існує велика проблема входження сучасних технологій, особливо з енергоефективності», - сказав він.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»