• Посилання скопійовано

Кабмін полегшує умови ведення будівельного бізнесу

Уряд схвалив законопроект, який стане відчутним кроком з дерегуляції будівельної галузі

Він зменшує кількість обов’язкових погоджень для будівельників, і загалом полегшує умови ведення будівельного бізнесу.
Так Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіональної політики, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко прокоментував погодження Кабміном проекту закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності».

«Будівельний бізнес зменшить походи за отриманням різних погоджень. Цим законопроектом ми скасовуємо вимоги щодо необхідності отримання будівельниками вихідних даних та технічних умов від ДСНС. Також Уряд вже не затверджуватиме перелік будівельних робіт, які не потребують дозвільних документів», - наголосив Віце-прем'єр-міністр.

За його словами, документ також скасовує обов’язкову експертизу з питань міцності, надійності та довговічності для об’єктів будівництва І і ІІ категорій складності на територіях зі складними умовами.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»