• Посилання скопійовано

Регламент роботи Держказначейства на період новорічно-різдвяних свят

Державна казначейська служба повідомила про графік роботи в період завершення бюджетного 2016 року та на початок 2017 року

Регламент роботи Держказначейства на період новорічно-різдвяних свят

Державна казначейська служба у зв’язку із завершенням бюджетного 2016 року повідомила, що у 2017 році першим робочим днем органів Казначейства є 3 січня. Проте органи Казначейства 03.01.2017 р. працюють без клієнтів.

Також 30 грудня 2016 року Казначейство не працює з клієнтами по забезпеченню видаткової частини бюджетів. Водночас, органами Казначейства здійснюється погашення та обслуговування державного боргу у національній валюті, а також зараховуються надходження до бюджетів всіх рівнів.

З 4 січня 2017 року органи Казначейства працюють у звичайному режимі.

 

Окрім того, Держказначейство повідомило, що розпорядники та одержувачі бюджетних коштів зобов’язані залишки коштів загального та спеціального фондів державного та місцевих бюджетів перерахувати до відповідного бюджету таким чином:

1) З рахунків у національній валюті, відкритих в банках відповідно до законодавства безпосередньо на ім’я розпорядників/одержувачів коштів державного бюджету, станом на кінець операційного дня   28 грудня 2016 року (на підставі платіжних доручень власників рахунків) за такими платіжними реквізитами:

Одержувач – Державна казначейська служба України

Код за ЄДРПОУ – 37567646

Банк одержувача – Держказначейська служба України, м. Київ

Код банку одержувача – 820172

РАХУНОК:

-  ЗАГАЛЬНИЙ ФОНД – №31120000000001

- спеціальний фонд – на рахунки, відкриті у Казначействі за балансовим рахунком 3124 «Кошти спеціального фонду державного бюджету для здійснення видатків за відомчою ознакою» Плану рахунків бухгалтерського обліку виконання державного та місцевих бюджетів, для обліку коштів спеціального фонду державного бюджету, які направляються відповідному головному розпоряднику бюджетних коштів.

У полі “призначення платежу” додатково зазначається “Стаття 57”.

 

2) З валютних рахунків, відкритих в установах банків безпосередньо на ім’я розпорядників/одержувачів коштів державного та місцевих бюджетів, на підставі платіжних доручень власників рахунків, в частині виконання кошторисів та планів використання бюджетних коштів за загальним і спеціальним фондами державного та місцевих бюджетів (крім залишків власних надходжень бюджетних установ в іноземній валюті, які обліковуються на їх рахунках, відкритих в установах банків, та залишків коштів на рахунках бюджетних установ, розташованих за кордоном), станом на кінець операційного дня 27 грудня 2016 року:

- у разі отримання бюджетною установою коштів з державного бюджету в іноземній валюті з рахунку Казначейства – за такими платіжними реквізитами:

  • одержувач (beneficiary): Державна казначейська служба України, Україна, 01601, м. Київ, вул. Бастіонна, 6 (STATE TREASURY SERVICE OF UKRAINE, Ukraine, 01601, Kyiv, Bastionna str., 6)
  •  код одержувача: 37567646
  • бюджетний рахунок одержувача коштів в іноземній валюті (account): 25133012855000
  • банк одержувача коштів (beneficiary bank): Публічне акціонерне товариство “Державний експортно-імпортний банк України”, Київ, Україна (JSC “THE STATE EXPORT-IMPORT BANK OF UKRAINE”, Kyiv, Ukraine)
  • SWIFT: EXBSUAUX
  • код банку: 322313

-  у разі самостійної закупівлі іноземної валюти на міжбанківській валютній біржі – за порядком, зворотним отриманню таких коштів на валютні рахунки.

В полі “призначення платежу” розрахункового документу додатково зазначається “Стаття 57”.

 

3) Залишки коштів з рахунків розпорядників/одержувачів коштів державного та місцевих бюджетів (крім власних надходжень), відкритих на їх ім’я в органах Казначейства за балансовими рахунками 35 розділу Плану рахунків бухгалтерського обліку виконання державного та місцевих бюджетів, станом на кінець операційного дня 29 грудня 2016 року списуються органами Казначейства у порядку, визначеному у Регламенті роботи органів Казначейства по завершенню бюджетного 2016 року та початку 2017 року.

***

Читайте також:

Вихідні дні у січні 2017 року: коли і скільки відпочиватимемо?

Регламент роботи банків на період завершення звітного року

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»